Ulf Ekman och andra ledare fick buntar med tusenlappar i kuvert ständigt!

Money, money money must be funny in a rich mans world....
 
 
Vi såg Ulf Ekman och andra religiösa ledare på Livets Ord ta emot kuvert med många sedlar i. Men som om inte det räckte som bevisning så känner jag också till familjer och privatpersoner som "understödde" männen månatligen med kosing rakt i handen. En sån familj hette Mossberg.
 
 
Varje månad gav de "tionde" till Ulf. Det blev några tusenlappar varje gång och detta skedde mellan 1993-1996. Så här såg det ut. Medlemmarna ville ligga bra till hos "pastoratet" och fast jag själv hade mer andliga gåvor än alla tillsammans så satt jag i en tvåa i Gränby medan Uffe åtnjöt villa med sjöutsikt och åkte runt i privat plan. Och hur såg Gud på saken?
 
 
 
Första Onsdagen i December 1996 profeterade jag på Livets Ord. Utbränd, nedslagen till marken med darriga knän gick jag fram och sade det Herren lade på mitt bröst. "-Vänd om eller ni får skörda vad ni har sått." Gud är nådefull och barmhärtig. I åratal har han visat tolerans men inte mer. Nu är timmen slagen. Det är dags för detta ogudaktiga ställe att lägga ned. Man byggde på högmod och arrogans. Ville vara förmer än andra kyrkor och sammanhang. Flera av oss kom in i sekterism då vi saknade kunskap och erfarenheter kring kristen tro. Så fort vi lärt oss grunderna lämnade vi sammanhanget. Förutom otrohetsaffärer från predikanter och "pastorer" har ekonomisk brottslighet och bedrägerier skett i samma lokaler där man missbrukat Herrens namn å det grövsta.
 
https://www.svt.se/nyheter/granskning/ug/vi-gav-honom-pengarna-i-handen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: