Kristna församlingar växer när asylsökande "konverterar"

Kruxet med all "konvertering" i samband med flykt är att det tyvärr i de flesta fall handlar om utstuderad manipulation. Kristen kyrka i Europa och främst den svenska är inte rustad för den slags lögner unga män främst är beredda att ta till för att få stanna. Man har också enligt sin religion rätt att spela med om det gagnar ett "högre syfte" som att få komma in i Europa och lägga det under sin gud. Bara den med andlig urskiljning och skärpa ser. Och kom ihåg att många är oerhört skickliga på att smickra, ge, hjälpa till och spela övertande då man redan har ett religiöst manér i sin uppväxt. Vad vill man då?
 
En del vill förgöra Sverige och införa Sharia lagar. Andra tänker köpa hus och ta hit släktingar för att föröka tältpinnarna så att säga. Och några vill förstås bara få det bättre än därifrån man kommit i misär.
 
https://www.svt.se/nyheter/inrikes/kristna-forsamlingar-vaxer-nar-asylsokande-konverterar
 

Kristna församlingar växer när asylsökande konverterar

Publicerad 3 augusti 2016

Många muslimska flyktingar som kommer i kontakt med kristendom under resan genom Europa konverterar och kristna samfund uppges växa i flera länder. Skälen bakom kan handla om allt från att äntligen kunna vara öppet kristen till en förhoppning om att lättare få asyl.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: