Heja släkten Wahlgren och deras värld!

1985 var hon en rätt tuff men osäker tjej. Numera en härlig fyra fyra barnsmor som bjuder på sig själv och ödmjukat sig 😍 
 
 
Jag är inte odelat positiv till kändiskap som många av mina läsare vet. Och det finns s k kändisar som borde tagits bort från offentligheten för länge sen. Men släkten Wahlgren har vigt sitt liv åt att underhålla medborgarna och det respekterar jag. Christina Schollin, Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso är tre generationer härliga kvinnor som alla lyckats beröra oss på olika sätt och modet att som "kändis" lyfta på familjehemligheter och visa vardagslunken är föredömligt på så många sätt och vis. Och männen i släkten går ju inte heller av för hackor.
 
Om jag inte minns fel så representerade Pernillas son Benjamin Eurovision song Contest nyligen med den äran. Wahlgrens släkt är en av få framgångsrika skådespelar/artist/modeller i detta land som lyckats generation efter generation 👏
 
Sen har jag förälskat mig i hela släkten för att de är så härliga. Och nej jag tjänar inget på att säga det utan det är min högst personliga åsikt.
 
Twitter, facebook, Instagram och bloggar är alla platser för oss som syns. Så ni som kastar stenar på "Wahlgrens värld" kanske ska gå ur sociala medier först? Bara en tanke. Man bör nog ta ut bjälken ur egna ögat innan man drar ut flisan ur andras. Picadilly Cirkus oh yes!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: