Fega ynkryggar för räkna med träffar i verkligheten!

Trolljägarna tillbaka i rutan tack. Det här gjorde han bra, Aschberg!
 
 
Har du också ryggrad så är du förmodligen van vid motsatsen. Små ryggradslösa fega uslingar som dyker upp med fakeprofiler i sociala medier och frågar man varför de inte kan stå upp för sin egen person hittar de på att de "arbetar i hemlig tjänst." 😃
 
Den här sortens människor kommer aldrig stå upp för någonting i hela sitt liv. De gömmer sig bakom andra och kastar stenar på behörigt avstånd tills de upptäcks och blir ställda mot väggen. Då skakar de i hela personligheten och allt "hemligt" är som bortblåst. 
 
Kom upp ur vattnet lille troll så att du inte drunknar 🤣
William Sten Eljan Lundgren
 
Jag blev tvungen att konfrontera en sån där mallgroda för ett tag sen. Hade min chaufför och en annan vänlig man med mig och vi fick besöka "Kenneth" och se varför han satt i sociala medier och spelade tuff när vi vet att han är ett troll irl.
 
Kära värld vad rädd han blev! Och vi pratade bara snällt med honom. Undrade varför han skriver en massa skit som han sen inte vågar stå upp för i verkliga livet. Han stammade fram den ena lögnen efter den andra, och sen blev han tyst. Det finns en gräns och när någon överträder mina brukar jag avtala möten för samtal. Om du inte står för den du är ska du inte heller ta kontakt via dina låtsasprofiler. Det är flera år sen jag lärde mig att ha backup om trollen skulle få för sig något. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: