Skvallerkärringar som tillber Satan & förtalar ska förgås!

Kvinnor som saknar intelligens och intellektuell kunskap blir lätta offer för häxkraft och magi. De sitter sysslolösa utan "tillsyn" om dagarna när barnen är på dagis för våra gemensamma skattepengar.
 
Lata och skvallriga spår de i "kaffesump" men borde inte få en svensk enkrona i bidrag. En skam för oss alla! Ett rike eller släkt, och familj som tillber satan kommer aldrig att bestå. 
 
Jag kommer ihåg hur många mammor satt ute i sandlådorna på sextio och sjuttiotalet och talade regelrätt skit om sina egna män. De skvallrade om precis allting och jag avskydde fenomenet. Min egen mor brukade hålla sig borta från de stora skvallergängen som tur var men satt ibland på behörigt avstånd och hade några s k väninnor som pladdrade på.
 
Och jag vet hur sysslolösa damer har för vana att gå omkring och prata skit. De har lyckats lura vården och sjukskrivits för både "hjärtfel" och allt möjligt fast man ser hur de spelar teater. Läkare som skrivet ut falska intyg är tyvärr inte helt ovanligt.
 
Och det går utmärkt att röka ett paket cigaretter, äta skräpmat och springa mellan butikerna när pengarna från männen dimper ned på kontot.
 
Då ser man de bära omkring på plastpåsar från olika affärer. Detta fenomen kostar oss ärliga laglydiga skattebetalare miljoner. Nu måste bedrägeriet upphöra. Vi har fått in flera arbetsföra laglydiga nyanlända som arbetar hårt för att bevisa god arbetsmoral. Låt dessa få arbeten och bostäder. Men de som lurar staten på skattmedel måste vi göra oss av med. Sverige har helt enkelt inte råd längre att bekosta "Lyxhustrur" som vägrar lyfta på baken och göra nytta. Bortskämda, avundsjuka och mörka själar ska falla som käglor. 
 
Isebels ande ska upphöra i Jesu namn, amen!
 
Markus 3:23-25
"Då kallade han dem till sig och sade till dem i liknelser: »Huru skulle Satan kunna driva ut Satan? Om ett rike har kommit i strid med sig självt, så kan det riket ju icke hava bestånd;och om ett hus har kommit i strid med sig självt, så skall icke heller det huset kunna äga bestånd".

60 brandmän bekämpar eld!

Jag PROFETERADE på Nyårsafton 2017 att "bränder skulle förtära i Sverige" 2018!
 
När vi vände den levande Guden ryggen fick vi också ta konsekvenserna. Jesus välte borden utanför templet när han såg korruptionen. Han sade att vi efterföljare skulle göra större under än honom. 
 

Du skall göra samma gärningar som Jesus

"Amen, amen säger jag er: Den som tror på mig skall utföra de gärningar som jag gör, och större än dessa skall han göra, ty jag går till Fadern." (Johannes 14:12).

 
http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/kraftig-brand-i-agnesberg-1.6862109
 
 
https://www.expressen.se/gt/kraftig-rokutveckling-vid-skogsbrand-sprider-sig-snabbt/

Bort med alla parasiter!

Hatattacker är oerhört allvarliga i allmänhet och i en demokrati i synnerhet. Att utnyttja religions, yttrande och åsiktsfriheten för att sprida hat och ond bråd död måste alltid innebära märkbara konsekvenser såsom långa fängelsestraff och utvisning i de fall människor med berått mod kommit hit för att sprida gift bland medborgarna.
 
Antisemitism är ett hat och det föreligger flera i Sverige. Att "alla araber är brottslingar", eller "alla svenskar bortskämda" är ytterligare fördomar som lätt resulterar till förakt som i sin tur kan föda våldsamheter. Den som sprider fördomar och anser sig ha rätt att göra så måste stängas ute från det öppna samhället. Vi behöver inte våldsverkarnas perverterade ideologier eller synsätt. Tvärtom är demokratin skyddet mot dårskapen, eller bör vara det i alla fall. 
 
Allt hat mot människor är förklastligt. Att däremot avsky fenomen såsom fientlighet mot medmänniskor är ett måste för att komma tillrätta med problemen som finns runt omkring oss.
 
Människor som ALDRIG bidragit till samhällets välfärd och gjort nytta bör förflyttas bort från alla slags favörer som återfinns i det demokratiska samhället. Annars är risken överhängande att vi livnär "parasister" som lever upp allas våra pengar och resurser. Så får inte Sverige utnyttjas. Om man vägrar arbeta och bidra ska man försättas i karantän. 
 
En parasit är en objuden gäst. Ordet kommer från grekiskans para, "vid", och sitos, "mat" eller "föda". Studiet av parasiter kallas parasitologi. Hos forntidens greker användes uttrycket ursprungligen dels om religiösa tjänstemän som betalades genom att de uppbar helpension, dels om medföljare till högre ämbetsmän som medbjöds i officiella sammanhang. Ordet fick med tiden en lägre mening av snyltgäst.
 
Människor som isolerar sig i små grupper är "farliga" då dessa ofta gör detta p.g.a oförmåga att känna in med andra. Man drar sig undan och upplever sig själv som "exklusiv". Fördomar föds i hem där föräldrar stänger ut influenser från andra.
 
Guds ord säger att vi kristna befinner oss i denna värld men inte därmed sagt ska infiltrera oss i allt som har med världen att göra. Krig är en sak som bekämpas genom förståelse och dialog. När två parter vägrar sätta sig ned och genom intellektuella diskussioner komma fram till gemensamma lösningar uppstår friktion.