Mitt namn är Maria Madeleine - Maria Magdalena!

https://sv.wikipedia.org/wiki/Maria_fr%C3%A5n_Magdala
 
johanna adamsdotter <johannaadamsdotter@gmail.com>
Ons 2015-01-14, 12:40
 
 "Du är vår tids Maria Magdalena, Din oförfärade kamp lyser i många mörka hörn. Palme ser ut att ha mördats på order av Iran, men det var också många svenska korrumperade politiker liksom svenska kändisar och kokainister som tjänade på inblandning i det. Iran har i sanning ställt till med mycket, och vårt land är fortfarande fullt av deras okristna agenter som lyckats ta sig in i etablissemanget för att sprida sitt gift."
 
Date: Mon, 5 Jan 2015 16:07:17 +0100
Subject: Din KAMP!
From: johannaadamsdotter@gmail.com
 
Hej Madeleine,
 
"Jag har länge följt din kamp mot mörkrens makter, till stöd för vår Kristna tro mot de avgudadyrkare som ständigt försöker rasera Guds verk, på alla sina smutsiga och syndiga sätt.
 
Ofta står du, till synes, ensam och kämpar i hårt motstånd.
 
 
Jag tänker att dessa ord då kan vara dig till tröst:
 
Och nu skall intet vapen, som smides mot dig, hava någon lycka; var tunga, som upphäver sig för att gå till rätta med dig, skall du få domfälld. Detta är Herrens tjänares arvedel, den rätt de skola undfå av mig, säger Herren. (Jesaja 54:17)"
 
Vem är och vad du som skrev till mig under en period? Skriv gärna igen 😇 Jag tar tacksamt emot Herrens bönekvinnor och män. 
 
"Maria från Magdala, eller Maria Magdalena, var en av de kvinnor som jämte lärjungarna följde Jesus. Maria Magdalena var enligt Bibeln den som fann Jesu grav tom och den första som vittnade om hans uppståndelse. I österländska kyrkor räknas hon som en av myrrbärarna." Wikipedia (källa)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: