Besviken på Damberg - Socialdemokratin måste sopa framför egen dörr!

#MikaelDambergSocialdemokraterna "Sverigedemokraterna - ett främlingsfientligt parti med nazistiska rötter".
 
Jag har blivit något av en "försvarsadvokat" för Sverigedemokraterna senaste tiden då jag anser att demoniseringen och mobbningen av partiet och dess anhängare inte liknar något annat jag upplevt under mina år som människa på jorden tillika svensk medborgare.
 
I min värld både ska och får man tycka olika. Det måste få vara så. Och trots eller p.g.a min kristna tro har jag fördrag med alla slags människor. Sen kan jag bekämpa ideologier och tankegångar som jag anser förstör för mänskligheten. När det är fyra veckor knappt kvar till valet ser vi vad människor har i sina hjärtan. -Hur då? "Det hjärtat är fullt utav talar munnen". 
 
Jag har ansett att Socialdemokraternas Mikael Damberg varit en intelligent fläkt i partiet men nu undrar jag verkligen och är djupt besviken på att han sjönk så.
 
"I krig och kärlek är allting tillåtet" påstås det. Inte i min värld. Det finns gränser och de har man passerat och nu anser jag att det får vara nog. Ska Socialdemokraterna tala om "nazistiska rötter" så kan den prostituerade "framhålla sin oskuld". Det här håller inte.
 
Jag blir djupt besviken när människor väljer att sjunka så här lågt för att kunna behålla makten. Det är t o m onyttigt och skadligt för en "demokrati" att ha exakt samma parti vid makten år ut och år in.
 
Och det är inte skicklighet utan toppstyrning dvs hjärntvätt som ligger bakom "framgångarna". När och om någon konfronterar, kritiserar och ifrågasätter maktufullkomlighetens företrädare hängs vederbörande ut som vid de gamla offentliga halshuggningarna på torgen. Numera är bödeln media och de agerar även domare. Är det vad vi vill ha? Varför ens ha en hjärna om man inte tänker använda den? Robotar behöver bara "smörjas" och lämnas in på service. 
 
39 min · 

Moderaterna gör det återigen tydligt för väljarna att de är beredda att ta makten med hjälp av Sverigedemokraterna - ett främlingsfientligt parti med nazistiska rötter. För dig som funderar på att rösta borgerligt kom ihåg detta: att rösta på Socialdemokraterna är enda garanten för att säkerställa att SD inte får inflytande över svensk politik".  

 
"Don't go there" 😡 Vi vet alla vad Socialdemokratin har sysslat med och främlingsfientlighet och nazistiska rötter borde man hålla väldigt tyst om. Men om ni vill "go there" så låt oss då gå tillrätta med makarna Myrdals rasbiologiska institur, Löfvens nazistiska morfar; Tage Elanders chefskap över 14 koncentrationsläger m.m
 
http://politikfakta.se/tag/socialdemokratins-morka-historia/
 
Och jag föddes in i Socialdemokratin. Har träffat fler sossar runt mig än de flesta och stött på rasism, kvinnoförakt, homofobi, missunnsamhet, förtal, mobbning, kristofobi, och korruption inom partiet. Jag har också mött skit i andra partier men inte så vulgärt som hos sossarna.
 
Därför lämnade jag ideologin ryggen. I den kommunala socialistiska skolan där jag gick sade flera "judej--lar" och rasismen hos avlägsna socialdemokratiska släktingar fick mig att vända dem ryggen. För de hatade "borgarpacket", "blattarna" och hade åsikter om allting. Det enda som dög var sossarna. Där hade man ingen rannsakan eller insikt. Likt vältränade papegojor har ledarna lärt anhängarna att härma efter vad man säger åt de.
 
Ondskan och jag passar enkelt inte ihop. Så sopa framför egen dörr Socialdemokratin som ensamma byggt system, kontrollerat och styrt oss svenskar sen 110 år bakåt förutom några "inhopp" av en svag allians. 
 
Socialdemokraterna har för länge sen passerat det man kallar "renhårig" valrörelse. De kör som så ofta med 

Oshyssta metoder som inte helt oliknar maffians.

Ska vi verkligen tillåta mobbarna att vinna igen? Jag anser inte det. Och ödmjukheten lyser med sin frånvaro!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: